Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 

Høsten på Teatret

 
 

Av og til kan høsten være tung og mørk. Heldigvis er det også årstiden hvor Teatret er ekstra varm og gir ekstra glede til store og små. Fra nå og frem til nyttår fylles Teatret med opplevelser i alle fasonger og sjangre. Velkommen!

Blood Sweat & Tears – 29.09

Det musikalske eventyret Blood Sweat & Tears drar på verdensturné. Med et utall klassiske album og hitsingler bak seg, fortsetter de å begeistre nye generasjoner av fans. Det blir support i Fjerde Losjerad før konserten på Hovedscenen. Les mer.

Egner Cabaret – 15.10

En slags ‘Greatest Hits’ med figurer og sanger Torbjørn Egner har skrevet om og laget melodier til. Det blir en magisk reise i Egners univers for 2 år og oppover. Ekstraforestilling tilgjengelig nå! Les mer.

Ingrid Bjørnov – 17.10 og 18.10

Kun iført flygel inviterer Bjørnov til en hjemme alenekveld i særklasse på dette jubileumsvorspielet. Det blir sømløse svingninger fra Bach til brekkbønner. Kvelden kan inneholde spor av allsang. Les mer.