Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 

Audition, Pappaen til Ingrid

 
 

Vi inviterer deg til audition for rollen «Pappaen til Ingrid» for årets oppsetning av julemusikalen «Jakten på Juleskurken» i Drammens Teater.

Dato for audition vil være: 27. april.

Tid: Etter påmelding vil du bli tilsendt et tidspunkt for audition.

Sted: Drammens Teater

Kort om musikalen:
Juleskurken er sjefslekemaker i Julenissens verksted, der lekemakerne jobber hardt for å få alle julegavene klare til Julenissens sekk. Juleskurken gidder ikke jobbe selv, men drar ut på skurketokt natt til julaften og stjeler gaver fra under juletrærne i de tusen hjem. Med seg har han Piperenser’n, som egentlig renser pipene for Julenissen slik at julenissedrakten ikke skal bli skitten. Piperenser’n er snill, men blir truet med på tyveriene av Juleskurken, som har «taket på ham». Piperenser’n sliter med dobbeltlivet. Etter at Julenissen havner i fengsel som følge av skurkestrekene, innrømmer Piperenser’n alt. Men det skal mer til for å fange den sleipe og slemme Juleskurken fra et liv på rømmen gjennom både scenografi og teatersal. 

Siden 2000 er «Juleskurken» satt opp annet hvert år i Drammens Teater med stor suksess. Stykket er også satt opp på Lillestrøm flere ganger. I tillegg har mindre produksjoner blitt gjort i Bergen, Larvik, Porsgrunn, Høvik og Karlstad i Sverige. Totalt har besøkstallet (per 2019) passert 160 000.

Prøveperioden vil være fra august 2022 og selve spilleperioden strekker seg fra slutten av november til slutten av desember.