Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 
 

Juleskurken Audition

 
 

Vi har gleden av å invitere deg til audition for Juleskurken 2024 på Drammens Teater! Auditionene til Julie og Ingrid er fulle. Fortsatt tilgjengelige plasser for lekemakere 😍

Jakten på Juleskurken har blitt en fantastisk tradisjon i Drammen – med utsolgte forestillinger i fleng. For hvordan klarer Juleskurken å fikse så mange pakker for selveste Julenissen, når han bare ligger å later seg dag ut og dag inn, mens Lekemakerne jobber på spreng for å gi alle barn de julegavene de fortjener?

Bli med i Juleskurken og de aller første forestillingene med helt nye og lekne kulisser! Fyll ut skjemaet nedenfor for å melde ønske om å være med på audition. Auditionene vil skje 31. mai til 2. juni. Hold av datoene ved påmelding – eksakt tidspunkt for din audition vil bli tilsendt på e-post nærmere auditiondagen. Har du meldt deg på flere roller, kan det være at du vil få tidspunkter på begge dagene.

Her finner du filene som du bør øve deg på før audition. Video for dansing er her. Sjekk gjerne ut Juleskurken på din streamingtjeneste for å høre hvordan sangene høres ut med vokal.

Vi gleder oss til å se deg!

Har du meldt deg på? Husk å øv på filene før audition! Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på juleskurken@drammenscener.no.