Larry Campbell og Teresa Williams

Grunnet sykdom i familien må Teresa Wiiliams dessverre bli hjemme i Tennessee. De planlagte duo-konsertene med Teresa og Larry må dessverre avlyses. 

Billettkjøpere vil få sine billetter refundert. Grunnet mange refusjoner kan refusjonen ta opp mot 1 måned. 

---

Larry Campbell & Teresa Williams til Norge og Drammen!

Trippel Grammy-vinner og Americana Music Association Lifetime Achievement Award for instrumentalist, Larry Campbell, og hans kone og musikalske partner, Teresa Williams, gjør tre duo-konserter i Norge i mai.

Larry & Teresa er denne våren gjenstand for en ti-episoders dokumentar TV-serie som speiler deres spesielle posisjon i americanamusikk-verdenen, titulert It Was The Music. Serien følger duoen på veien, i studioer med mange av sine kolleger og med tilbakeblikk på deres musikalske oppvekst i New York og Tennessee.

Multiinstrumentalisten Larry Campbell er anerkjent for sin tid som musiker i Bob Dylans band og for å ha revitalisert The Band-trommeslager/ sanger Levon Helms karriere det siste tiåret av hans liv, med tre Grammy-vinnende plater på stripe.

Larry & Teresa har gitt ut to album sammen: Larry Campbell & Teresa Willams (2015) og Contraband Love (2017). 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Grunnet smittevernregler vil det være salg av drikke/snacks på Teatret til bord via tjenesten Ordr. Bordene står i foajéen og i gangene/salene i selve Teatret.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.