Kings Of Convenience

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til 21. mai. Dette arrangementet vil derfor ikke bli avholdt på oppsatt tidspunkt og vil enten bli flyttet eller kansellert. Alle billettkjøpere vil få informasjon via e-post og/eller SMS så fort noe er besluttet.

Ved flytting/avlysning vil du få mulighet om å bli refundert i henhold til refunderingsgarantien. Informasjon om dette vil bli tilsendt.

---

Arrangementet ble opprinnelig flyttet til 18. mai. 

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 18. mai. Refunderte billetter vil bli tilbudt til de på venteliste. For å legge deg inn på venteliste, trykk her

Vi oppfordrer publikum til å forholde seg til regjeringens råd om å ikke krysse kommunegrenser for å dra på arrangementer. Rådet gjelder inntil videre. 

---

Kings of Convenience har turnert verden rundt siden debuten med “Quiet Is The New Loud” i 2001. De har opparbeidet seg et stort publikum i mange land, men har opptrådt lite i Norge. 

I den senere tid har de vært i en kreativ fase. Nå er tiden inne for nye konserter i Norge. Ett av stoppene blir Hovedscenen på Drammens Teater. 

Venteliste

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Grunnet smittevernregler vil det være salg av drikke/snacks på Teatret til bord via tjenesten Ordr. Bordene står i foajéen og i gangene/salene i selve Teatret.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.