Jul i Blåfjell

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Resterende forestillinger er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder. 

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her

----

Drammen barne- og ungdomsteater gleder seg enormt til å sette opp Jul i Blåfjell for første gang! Mange kjenner til historien fra julekalenderen på TV, og i forestillingen vil dere møte de kjente karakterene og fengende sangene.

Blånissene har mye å gjøre fram til julenatten. Hver dag skal de lage den blå timen, Blåmor skal føde en blånissegutt og alle blånissene har sine oppgaver i Blåfjell. Men i år er det noe som ikke er som det skal. Noen tømmer søppel i fjellet, og nøkkelen til kvisthulen er borte! Turte synes hun kan høre noen der inne. Har en blånisse tatt med noen inn i fjellet? Reglen sier at den blånisse som tar et bygdefolk eller en rødnisse inn i Blåfjell må selv forlate Blåfjell og aldri komme tilbake! Turte må finne ut av hva som skjer, og hvorfor oppfører gamle Erke seg så rart?

Bli med oss i desember for å se når Turte finner ut av sammen med de andre blånissene hva som skjer i Blåfjell. Vi garanterer julestemning, fengende dans, musikk og spenning på reisen sammen med blånissene til julenatten.

Manus: Gudny I. Hagen
Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud
Kunstnerisk team: Venill Kravik, Ferdinand Rygh og Iselin Doret Brandt Bestvold

Blå gruppe spiller 4., 12. og 18. desember. Rød gruppe spiller 5., 11. og 19. desember. 

Anbefalt fra 3 år og oppover. 

19. desember
SceneHovedscenen Unummerert
Pris425,-
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.