Åge Sten Nilsen – The Show Must Go On

Time Waits For No One

En eksklusiv og spesialversjon av Queen hyllesten kommer til Teatret som var første stedet Åge og hans ensemble viste frem showet sitt utenfor hjembyen - tilbake i 2008.

"The show must go on» er den største tribute suksessen i Norge noen gang (kanskje med unntak av Drammensbandet Det Betales, som har holdt på i 40 år!) Etter 10-års jubileumet i 2017 og over 650.000 publikummere sluttet showet sin turnévirksomhet og skulle kun fremføres i eksklusive arenaversjoner. Etter å ha fylt Oslo Spektrum til randen før pandemien med sin første grandiose arena versjon gikk det mot et liknende senario for neste arena: Trondheim Spektrum. Med halv solgt arena ett år i forkant for begivenheten så det lyst ut, inntil pandemien rammet verden og la en mørk sky over alle kulturarrangement.

Nå vil Åge Sten Nilsen og hans ensemble spre "lys og håp» til enkelte utvalgte teaterscener i Norge.

Med optimisme og glød tar Åge Sten Nilsen og hans ensemble nå første skritt mot en friskmeldt verden, med en spesial utgave av det suksessfulle showet med undertittel "Time Waits For No One", etter Freddie Mercury's singel med samme navn. En rekke av Queens udødelige hits viser seg å være svært tidsaktuelle, som i denne versjonen av showet knyttes såvel til hyllest til en av verdens største rockeband, som til samfunns kommentarer til den spesielle tiden menneskeheten nå står midt i.

Fremført av Skandinavias ukronede Queen tolker Åge Sten Nilsen, i spissen for et ensemble bestående av de beste musikere, sangere og dansere i landet. Over 1 år etter pandemien lammet en hel verden begynner vi endelig å kunne leve normalt igjen, og vi har ingen tid å miste; Time Waits For No One 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Grunnet smittevernregler vil det være salg av drikke/snacks på Teatret til bord via tjenesten Ordr. Bordene står i foajéen og i gangene/salene i selve Teatret.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

juni
27.06 - kl. 18:00 Kjøp billett
27.06 - kl. 20:30 Kjøp billett