The Fortunate Sons

CreedenceMania - Cosmos Factory 50

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 20.05.2022. Dine billetter vil være gyldig for den nye datoen. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post for mer informasjon og/eller logg inn på "Min Side" for å be om refusjon.

For mer informasjon om vår status og mer, se her.

OBS! Den 16. desember sendte vi mail med info om ny dato den 10. mai. Se bort i fra denne mailen. Riktig dato er 20. mai 2022.

----

Lookin´out my back door, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light - alle disse sangene har èn ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo´s Factory!

I 2020 er det 50 år siden Creedence CR slapp albumet som kapret førsteplass på listene bl.a. i Norge, Australia, Canada, Frankrike, UK og USA (4 x platina bare i USA!!), og det skal selvfølgelig Norges mest populære Creedence-band, Fortunate Sons, markere.  

I showet CreedenceMania : Cosmo´s Factory 50 tar bandet publikum med tilbake til 1970, og gir de et gjenhør med alle de hitene som gjorde Creedence CR til et av verdens største band. Showet er todelt: i første del spiller Fortunate Sons seg gjennom HELE Cosmo´s Factory, fra første til siste note. I andre del er duket for CreedenceMania, med alle klassikerne fra CCR sine andre album, som Have you ever seen the Rain, Proud Mary, Bad Moon Rising, Cotton Fields, Down on the Corner, Hey Tonight og Fortunate Son. 

En ting er sikkert; her blir det allsang! 

Så på med ruteskjorta, og bli med Fortunate Sons tilbake til 1970 - bli med på CreedenceMania! 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.