Chris Holsten

Året 2020 har gitt mange oppturer for Spellemann-nominerte Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året har han vært med i TV2s suksessprogram "Hver gang vi møtes" hele to sesonger og gitt publikum flere sterke musikalske øyeblikk.

Han har også herjet hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’, EP-debuten ‘Cold Hearts’ og ikke minst det unike samarbeidet med Frida Ånnevik og den norske tolkningen av "If The World Was Ending" (JP Saxe & Julia Michaels). "Hvis verden" fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og har strømmet til dobbel platina og vant Årets Låt på Spellemann 2020.

Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom fjoråret har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturné og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. 

Spilleglade Chris og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene har åpnet igjen.

11. november
SceneHovedscenen
Prisfra 370,- til 480,-
VarighetCa. 75 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.