Julekonsert med Secret Garden

Sacred Night

Grunnet de nye tiltakene vil arrangementet bli berammet. De 200 første billettkjøpere vil få sine billetter til det opprinnelige oppsatte tidspunktet, mens resterende vil få sine billetter til ekstraforestillingen.

På begge forestillingene vil det være fritt setevalg. Alle vil kunne bruke sine sine billetter som normalt, men at det blir fritt setevalg i salen.  

Alle som får plass på ekstraforestillingen, vil få mulighet til å refundere (grunnet refusjonsgarantien). Se tilsendt e-post for mer informasjon.

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan svare på enkelthenvendelser rundt billetter i denne situasjonen. Alle vil bli kontaktet med aktuell informasjon om sine billetter.

----

Hvis du vil oppleve en stemningsfull og annerledes julekonsert, er Secret Garden et godt valg. Det er første gangen den verdenskjente gruppen, med over 3 milliarder streams, holder 16 julekonserter i Norge.

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I fjor kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I år har gruppen komplettert julealbumet med enda 5 nye sanger.

– Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Som med-artist på albumet fremfører hun 12 nyskrevne julesanger, sier Rolf Løvland. I tillegg til fullt band har Secret Garden med seg den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team.

–Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

I tillegg til sanger fra julealbumet vil publikum også få høre flere av Secret Gardens store «hits».

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.