Pust

Grunnet de nye tiltakene vil arrangementet bli gjennomført med fritt setevalg for alle. Dine billetter er fortsatt gyldig, selv om seteinformasjonen ikke vil være gjeldende. Du vil ved innslipp få anledning til å finne dine plasser plass i salen.

Publikum må ha minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære, fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand eller er tilsvarende nære, kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst. Vi oppfordrer til å ta hele salen i bruk og ber deg finne en plass med minst et sete mellom til andre publikummere.

----

Kritikerrost vokalensemble på turné! 

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald.  

I fjor kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB - The Recorded A Cappella Review Board - og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year). Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:   

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt - og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp».  Tor Hammerø – Nettavisen, 2020  

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.   

PUST består av:
Camilla Susann Haug - sopran
Anne Hilde Grøv - mezzo
Elisabeth Anvik - alt
Jostein Hasselgård - tenor
Håvard Gravdal - baryton
Mads Iversen - bass  

10. desember
SceneHovedscenen
Prisfra 320,- til 430,-
VarighetCa. 90 min.
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.