Alejandro Fuentes

Soulful Christmas

Konserten er avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert fortløpende. For mer informasjon, se tilsendt e-post.

Tekst fra Alejandro:

Det er med tungt hjerte jeg skriver dette til dere. Juleturneen for 2021 må dessverre avlyses.

Årsaken er enkel. Etter 8 uker på veien med Skal vi Danse så er det egoistisk av meg å dra ut på turne i ytterligere flere uker mens min kone går høygravid med vårt tredje barn. Etter min egen erfaring med jul vil jeg at juletiden skal være knyttet til positive følelser for alle og da er det å overlate min kone alene med to barn og med et nytt på vei ikke det riktige å gjøre. Jeg vet at alle dere med egen familie har forståelse for beslutningen. I tiden som kommer vil jeg behøves på hjemmebane og er stolt av å ha en ytterligere voksende familie.

Jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk til alle dere som har jobbet hardt for dette prosjektet og til alle dere som har kjøpt billetter. Det vil uansett komme mer ny julemusikk fra meg i år og jeg håper dere i stedet nyter den i egen stue med din familie. Tross alt er det dette julen handler om…familie, din og min. Jeg håper vi ses igjen.

----

Alejandro Fuentes ble sterkt inspirert til å starte jobben med sitt eget julealbum etter at han gjestet Kurt Nilsen sin julekonsert i Oslo Spektrum. Det ga stor mersmak og han gikk rett hjem for å saumfare alle julelåtene han selv kunne tenke seg å ta fatt på. Nå er han klar med albumet «Soulful Christmas» som er produsert av Espen Lind.  

Fuentes har med seg et stjernelag av musikere på plata. Det er gitarkamerat Espen Lind som har sittet bak produsentspakene. Innspillingen gjorde de i sommer.  

– Jeg kommer til å huske innspillingen for resten av mitt liv. Det var sommer, sol og korona, men det merket vi lite til da vi var i studio. Det var rett og slett to skikkelig koselige uker med musikk, gutta boys, god mat og drikke. Alle var veldig spilleklare siden ingen av oss hadde spilt noe særlig siden mars. Jeg synes den energien skinner godt gjennom på plata., forteller Fuentes.  

– Helt ærlig så har jeg vært litt Grinch og Scrooge når det gjelder jul frem til jeg møtte min kone, for 13 år siden, som ELSKER jul. I løpet av de årene har jeg blitt mer og mer glad i denne høytiden, på grunn av henne og mine barn som kom senere inn i bildet. Nå er det veldig stas hjemme når det nærmer seg jul. Spesielt i år siden min første juleplate kommer, avslutter Fuentes. 

På «Soulful Christmas» er det Tommy Kristiansen på gitar, Lars Andreas Aspesæter på keys, Tor Egil Kreken på bass, Karl Oluf Wennerberg på trommer og Børge Are Halvorsen, Jens Petter Antonsen og Even Kruse Skatrud på blåseinstrumenter.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.