Krogstad Storband

Musikalske konferansierer: Showkompaniet
Musikalsk ansvarlig: Trond Nilsen 

I 45 år har Krogstad Storband vært i underholdningens tegn. De har gjennomført imponerende 552 spillejobber, med et allsidig publikum. Her kan nevnes Kongen og Dronningen - bøtter og spann av firmaer og større foreninger som Den Kongelige Norske Seilforening, Den Norske Studentersangforening m.fl. Krogstad Storband har spilt for folk som har giftet seg - og blitt skilt igjen. Det sies dog at skilsmissen ikke hadde noe med musikken å gjøre… De har også spilt i mange private selskaper. Nå skal de spille og feire seg selv sammen med DEG i Drammens Teater. Det blir stor stas!

Storbandet har med seg en solid gjeng på laget denne gangen, nemlig de fire damene fra Showkompaniet - som vil trå til som musikalske konferansierer. De vil på sin særegne måte ta oss gjennom den musikalske reisen - det er bare å glede seg til musikk og moro! I normale tider spiller Showkompaniet juleshow i Drammens Teater for nærmere 2.000 publikummere. Tre av damene er også med i den meget populære Sykehusrevyen, som spilles i Teatret. Bandets faste vokalist Lise Mette Lindland, er en del av begge gruppene.

Kapellmester og musikalsk ansvarlig Trond Nilsen har spesialarrangert musikk for anledningen. Den musikalske reisen starter i vår tid på 2020-tallet og tar oss tilbake til 70-tallet, da bandet ble stiftet.

Bli med og opplev en spektakulær musikalsk reise BAKOVER i tid! Velkommen!

Konserten er støttet av Norsk Jazzforum.

www.krogstadstorband.no
www.facebook.com/krogstadstorband

7. november
SceneStudioscenen
Pris350,-
VarighetCa. 2 timer
Praktisk infoVelkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.