Lissie

+ The Travelling Band

Grunnet sykdom er konserten den 9. oktober er UTSATT til 11. april 2019 kl. 19:00. Alle billetter som ble kjøpt til 9. oktober er gyldig for konserten i april. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på 32 21 31 00. 

Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie!


Nå er hun endelig klar for et norgesbesøk igjen, og i oktober kommer hun til Drammen.

Hennes nye album, «Castles» kom ut i mars i år, så det blir med et rykende ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Norge på nytt. Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i North West Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere.

Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

The Travelling Band starter konserten, og vil også komme tilbake på scenen som backingband under konserten med Lissie. 

Dørene åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

Praktisk info
Gamle og tradisjonstunge Hovedscenen.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.