Kristian Valen

Fartøy Valen seiler igjen

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

I Kristian Valens forrige produksjon, «Åsted Valen», introduserte han et Snap-chat-innslag som ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen i hans nye show, også med nye profiler! 

Når seilasen til Kristian innledes til høsten, vil han på de fleste spillestedene inkludere et unikt nummer hvor han gjør en parodi/imitasjon som publikum har et nært forhold til! – det være seg en kjent lokal person eller et tema som publikum lokalt engasjerer seg i!

Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.