Det Betales

The Best of Beatles

Premieren til Best of Beatles på Chat Noir i Oslo i mai 2018 ble en braksuksess, og showet ble umiddelbart booket tilbake i mai 2019. I mellomtiden skal showet besøke kulturhus i hele landet, og selvfølgelig på Det Betales egen hjemmebane; Drammens Teater.

Best of Beatles er en reise gjennom The Beatles-epoken. Her kommer kjente slagere på rekke og rad, og publikum oppfordres til å synge med på kjente låter som She Loves You, Help, Penny Lane, Hey Jude, All You Need is Love, Yesterday og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor!

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 40 år. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og ble utropt av The Beatles første manager Alan Williams til "The best Beatles tribute band in the world". Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men mer fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Det Betales består av:
Tor Henning Olsen - Gitar, vokal
Magne Frydenlund - Gitar, vokal
Øyvind Kristoffersen - Gitar, perkusjon, vokal
Bernt Michael Johansen - Bass, vokal
Rolf Øyvind Hæg - Trommer

Showet varer i 2 timer inkludert pause.

Avisen Fremover i Narvik ga konserten terningkast 6:

Det ble en fantastisk kveld med fantastiske Det Betales som ga oss det beste av The Beatles. ...Det Betales er et glimrende tributeband, og ingen kopimaskin. Bandet, om ikke med sin nåværende besetning, så rampelyset for 42 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli et av verdens beste hyllestband – skal man tro kritikerne.

Og uten å ha hørt alle de andre, så er vi tilbøyelig til å bli med i hyllestkoret. På CV´n til skap-drammenserne står mer enn 70 konserter på den legendariske rockeklubben i 10 Mathew Street der Brian Epstein første gang hørte The Beatles i 1961, opptredener i en rekke land, samt plateutgivelser med egne låter.

Det vitner ikke bare om at det betaler seg å gjøre ting grundig, men det skinner skikkelig gjennom at Tor Henning Olsen & Co gjør dette med respekt, kjærlighet, genuin innlevelse og med en god dose humor. Ikke minst med en passe dose velfortjent sjølskryt. Og enda mere trivia og Beatles-fakta. De er ikke de første til å forvalte denne uovertrufne sangskatten. Og ikke de siste. Mest sannsynlig vil musikken til Beatles leve så lenge menneskeheten gjør det. Da er det godt å ha musikalske kontinuitetsbærere som gjengen fra Buskerud.

Praktisk info
Gamle og tradisjonstunge Hovedscenen.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.