Julen er her

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder. 

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her

----

"Julen er her" er en forestilling skapt for å gi deg julestemning! 

Vi ønsker å gi deg en pause fra en hektisk førjulstid. Velkommen til å puste ut i vakre Drammens Theater, den perfekte ramme for vårt ensemble, som i tillegg til Kristin og Ole-Marius består av seks dyktige musikere samt gjestesolistene Grethe Svensen og Gunnhild Tvinnereim.

Kristin, Ole-Marius, Grethe og Gunnhild traff hverandre i Oslo Gospel Choir. Ved siden av musikkstudier, soloprosjekter, plateinnspillinger og korejobber med norske og internasjonale artister, gleder de seg nå på nytt til et nært samarbeid. Denne gangen til den varme forestillingen «Julen er her» . Hjertelig velkommen!

21. desember
SceneHovedscenen Unummerert
Pris380,-
VarighetCa 75 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.