Nyttårskonserten med Drammen Konsertorkester

Gjestesolister: Cecilie Schilling og Pernille Wik

Grunnet de nye tiltakene (gjeldende fra 9. desember) er dette arrangementet dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til 2 måneder.

---

Etter et års pause er det igjen endelig klart for nyårets fineste tradisjon: Nyttårskonserten med Drammen Konsertorkester!

Vi kan i 2022 lokke med hele to flotte solister: Cecilie Schilling (sopran) og Pernille Wik (mezzo-sopran).

Cecilie Schilling er et kjent navn for mange i Drammens-området. Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Høgskolen for teater, opera og musikal ved universitetet i Gøteborg. Hun har jobbet som frilans sanger siden 2002, og gjort en rekke forestillinger og konserter med forskjellige orkestre, korps, kor og band. I ti år har hun hatt en av hovedrollene i Svelvikspelet "Den gode hensigt", hun har lært seg buktaling/synging og har gjort mange forestillinger med dette i Norge, Danmark og Sverige.  

Pernille Wik fra Drammen er en ung lyrisk mezzo-sopran med stor lidenskap for musikk. Hun flyttet til Stavanger for et år siden for å følge drømmen som operasanger! Der studerer hun klassisk sang under den internasjonalt kjente sopranen Elizabeth Norberg-Schultz og tenoren Matthew Mark Marriott. I høst debuterte hun på operascenen som en av hovedrollene i Opera Rogaland sin oppsetting av Puccinis Gianni Schicchi.  

Drammen Konsertorkester ble stiftet i 1990, noe som ble feiret med en forsinket jubileumskonsert i Bragernes kirke i november 2021. DKOs røtter går derimot helt tilbake til 1875! Orkesteret har ambisjoner om å holde et høyt nivå gjennom hele året, og vi avholder flere konserter hvert år hvor alle grupper får brynt seg, med de tradisjonsrike Nyttårskonsertene i Drammens Teater og NM som høydepunkter. Orkesteret har ca. 35 medlemmer i alderen 16 til 80 år, og vi jobber hele tiden mot vår visjon: "Drammen Konsertorkester - På topp musikalsk og sosialt!".  

Dirigent er Jan-Erik Hybertsen.

Vi gleder oss til å igjen få spille for dere i vårt fine teater, og til en flott musikalsk åpningen av det nye året!   

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.