Rase, religion, raseri. Hva nå USA?

Grunnet de nye tiltakene vil arrangementet bli gjennomført med fritt setevalg for alle. Dine billetter er fortsatt gyldig, selv om seteinformasjonen ikke vil være gjeldende. Du vil ved innslipp få anledning til å finne dine plasser plass i salen.

Publikum må ha minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære, fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand eller er tilsvarende nære, kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst. Vi oppfordrer til å ta hele salen i bruk og ber deg finne en plass med minst et sete mellom til andre publikummere.

----

Thomas Seltzer har siden 2012 etablert seg som en populær og utradisjonell programleder og intervjuer fra Trygdekontoret og Natta Norge.

Da mange av oss ikke kunne forstå hvordan Donald Trump kunne bli så populær i USA, tok Seltzer oss med til sitt første hjemland. I personlige og sterke møter med Trump tilhengere bl.a. i egen familie, viste han oss et litt annet USA enn det vi kjenner fra det mer tradisjonelle mediebildet.NRK Serien «UXA – Thomas Seltzers Amerika», er så langt sett av over 1. million publikummere.

Fenomenet Trump kommer fra et sted, og hvor går USA nå?

Even Gran er forfatter, journalist og seniorrådgiver i Human-Etisk Forbund. Gran har jobbet mye med kritisk tenkning og konspirasjonsteorier, og han har bl.a. skrevet boka, One Nation Under God

Human-Etisk Forbund, Drammen og Lier lokallag inviterer til en kveld om konspirasjonsteorier, kritisk tenkning, religions- og ytringsfrihet.

Velkommen til åpent møte fredag 10. desember klokken 19:00 på Studioscenen i Drammens Teater.

10. desember
SceneStudioscenen
Pris100,-
VarighetCa. 1 time
ArrangørHuman-Etisk Forbund, Drammen og Lier lokallag
Praktisk infoVelkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.