A Journey Through Movements

Med norskprodusert musikk

Endelig kan Unbound Studio - Drammens største danseskole innen street stiler ønske velkommen til elevforestilling i Drammens Teater. Den 9. januar 2022 setter vi opp 2 forestillinger på hovedscenen, kl 15:00 og 17:00. Alle elever fra alle Unbound Studios avdelinger er medvirkende på begge forestillinger.

A Journey Through Movements er en danseforestilling hvor publikum blir med inn i vårt univers av bevegelse og danseglede. A Journey Through movements er også en hyllest til all den fantastiske norskproduserte musikken vi har gleden av å kunne danse til. Det blir gjenhør med de største hittene til Norges beste hiphop- og rapartister, barnas favoritter av norsk listepop og musikk produsert og Unbound Studios egne koreograf og artist, som topper alle hitlister i Kenya. Vi gleder oss til å ta dere med på en reisen gjennom bevegelse og musikk.

Velkommen!

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

januar
09.01 - kl. 15:00 Kjøp billett
09.01 - kl. 17:00 Kjøp billett