A Journey Through Movements

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her.


----

Endelig kan Unbound Studio - Drammens største danseskole innen street stiler ønske velkommen til elevforestilling i Drammens Teater. Den 9. januar 2022 setter vi opp 2 forestillinger på hovedscenen, kl 15:00 og 17:00. Alle elever fra alle Unbound Studios avdelinger er medvirkende på begge forestillinger.

A Journey Through Movements er en danseforestilling hvor publikum blir med inn i vårt univers av bevegelse og danseglede. A Journey Through movements er også en hyllest til all den fantastiske norskproduserte musikken vi har gleden av å kunne danse til. Det blir gjenhør med de største hittene til Norges beste hiphop- og rapartister, barnas favoritter av norsk listepop og musikk produsert og Unbound Studios egne koreograf og artist, som topper alle hitlister i Kenya. Vi gleder oss til å ta dere med på en reisen gjennom bevegelse og musikk.

Velkommen!

9. januar
SceneHovedscenen
Prisfra 270,- til 380,-
VarighetCa 50 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.