Dora Thorhallsdottir

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Overgangsalderen for eksempel. Vi skal alle dit når vi er ca halvveis i livet, men det er det ingen som snakker om. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre, i en kropp som naturlig forfaller, til noe skamfullt. (Heia mennesker!) Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente, er det ikke et supert opplegg?!  

Dette showet er en hyllest og en kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Det er observasjoner av absurde ting vi driver med i hverdagen og ikke minst en gjennomgang av alt gnålet som følger av å ha en kropp. Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? Det er bare å glede seg!

8. oktober
SceneHovedscenen
Prisfra 315,- til 425,-
VarighetCa 75 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.