Nordic Tenors

Classics

Våren 2022 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics». 

Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og frem til i dag. Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.