Woodstock

The ´69 Experience

Vi ønsker deg velkommen tilbake til 1969 og verdens mest omtalte festival; WOODSTOCK  

Woodstock 1969 var festivalen som samlet nær en halv million mennesker. Festivalen levde virkelig opp til intensjonen om å fremme musikk, fred og kjærlighet.  

Her møttes mennesker i alle aldre og fra fjern og nær. De kom for å se unge fremadstormende musikere som bl.a. den 22 år gamle Carlos Santana og den 25 år gamle Joe Cocker, som der fikk sitt store internasjonale gjennombrudd. De fikk også oppleve allerede etablerte store artister som; Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival m.fl.

Bli med på en hyllest til artistene, musikken, følelsen og stemningen fra Woodstockfestivalen i 1969.  

Konserten vil være en tidsreise hvor publikum får oppleve noen av de musikalske høydepunktene fra den 3 dager lange legendariske festivalen. Her får du oppleve alt fra det sarte vise-pregede til rockens råe kraft.  

Anmeldelser fra Facebook:

«Fantastisk show med dyktige musikere.»

«Woodstock var før min tid, men de fikk meg til å føle at jeg var der, anbefales»  

«Takk for fantastisk forestilling i Oslo konserthus! Et flott show med dyktige og entusiastiske artister

«Gjengen gjorde en knalljobb på scenen! Fantastisk flinke musikere og vokalister. Formidlet musikken og stemningen på en levende måte. Og med stor spilleglede. Det vistes og hørtes. Takk for en flott musikkopplevelse!»

«Knallbra konsert på Lillestrøm i går kveld! En vegg av godlyd fra musikerne, og 5 herlige vokalister som til sammen «nailer» alt av Woodstock-stoff. Løp og kjøp alle som liker ekte live-musikk!»

Ensemble:
Hanne Boudreaux - Vokal
Hege Dragerengen - Vokal
Tom Pettersen - Vokal & Gitar
Øyvind Kristoffer Sæther - Vokal & Gitar
Bjørn Løkling - Bass
Ola Nordli Johansen - Perkusjon
Lars Tomas Midtskogen - Trommer
Rune Andersen - Keys
Helge André Solberg - Visuelle effekter

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.