Soul Shine - en musikalsk hyllest til Beth Hart

Vokalisten i Vigdis & Blå Tråd, Vigdis Haugen har sammen med sitt band underholdt på utesteder i distriktet de seneste årene. 

I forbindelse med at hun rundet femti år i 2018 gjorde hun alvor av drømmen om en gang å stå på en stor scene. Hun allierte seg med et knippe lokale musikalske krefter, og gjennomførte en musikalsk hyllest til sitt store idol, Beth Hart. Det ble en fantastisk og minnerik kveld på Union Scene i februar 2018 som også førte til flere konserter utenbys før prosjektet ble lagt på is.

Men i januar 2022 er det bluesrocklegenden Beth Hart sin tur til å fylle 50 år, og hva er vel mer naturlig enn å gjennomføre en ny konsert i samme ånd til ære for en av verdens mest kraftfulle vokalister og låtskrivere.

Mange av låtene er skrevet av Beth Hart, men det blir også servert låter hun har lånt og gjort til sine. Det blir en blanding av gammelt og nytt, og det blir innslag fra hennes samarbeid med Joe Bonamassa.

Konserten blir gjennomført i ydmyk respekt for originalen.

Med seg på scenen denne gang har hun: 
Bent Bredesen – gitar
Torodd Bjørkestrand – tangenter
Ole Morten Heien – bass 
Shawn Anthony Fagen – trommer
Blåsere fra Soul Buddies  

Konserten blir gjennomført med støtte fra Drammen Kommune.

29. januar
SceneFjerde Losjerad
Pris230,-
VarighetCa 90 min
Praktisk infoLigger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.