Pernille Sørensen

Kultur (TV-opptak)

Grunnet dagens tiltaksnivå har arrangøren sett seg nødt til å avlyse alle tre forestillingene i denne omgang. Både Pernille og Stand Up Norge vil komme tilbake med forestillingen på et senere tidspunkt, når det vil være mulig å ha fulle saler igjen. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her

----

Av og med Pernille Sørensen. Regi: Are Kalvø

Pernille Sørensen kommer til Drammen og denne gangen skal forestillingen filmes for TV!

Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016. 

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.  Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Høy klasse, briljerer om kultur!
- MORGENKLUBBEN MED LOVEN & CO (RADIO NORGE)

Smart, morsom og finurlig forestilling!
- VG

Bare gled dere!
- DAGSAVISEN

Dette kan fort bli vårens morsomste forestilling – den 18. og 19. februar braker det løs i Drammens Teater, enten du er interessert i kultur eller ei!

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.