Kongen Befaler

Sesong 5

Grunnet dagens smittevernstiltak ble først produksjonen nødt til å flytte innspillingsdatoene. Se oppdatert informasjon på tilsendt e-post eller nedenfor.

Dagens smitteverntiltak pålegger oss en lavere kapasitet enn som er solgt til Kongen Befaler. Det fører at noen dessverre ikke får oppleve Kongen Befaler i Teatret denne sesongen. Alle billettkjøp har blitt prioritert og plassert i salen etter når de ble kjøpt. Alle billettkjøpere har nå fått tilsendt e-post og SMS med informasjon om de har fått billett eller ikke. 

Vi skulle veldig gjerne ønske at vi kunne få plass til alle. Vi har dessverre heller ingen mulighet til å flytte eller sette noen på venteliste. Ettersom at de som har fått billett har mulighet til å refundere, vil eventuelle refunderte plasser bli tilgjengelig på denne siden.

Episode 1&2 flyttes fra 17.01 til 23.01
Episode 3&4 flyttes fra 18.01 til 24.01
Episode 5&6 flyttes fra 24.01 til 25.01
Episode 7&8 flyttes fra 25.01 til 30.01
Episode 9&10 flyttes fra 30.01 til 31.01

----

Bli med på TV-innspilling i Drammens Teater!

I januar er endelig Atle Antonsen og Olli Wermskog tilbake i Drammens Teater med en ny sesong Kongen Befaler. Nå skal Harald Eia, Janne Formoe, Henrik Elvestad, Kristine Grændsen og Martin Lepperød kjempe om Atles enestående byste i gull!

NB! Møt opp senest til tidspunkt som står anvist på din billett. Dørene vil bli stengt så fort innspilling starter.

NB2! Det kan være at dine billetter vil bli flyttet til nye seter, for å optimalisere salen for TV-innspilling. Du vil isåfall motta nye billetter per e-post og dine setevalg vil være i nærheten av dine opprinnelige billetter.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.