Wenche Myhre

Nå er det duket for 75 års bursdagsfest – dette vil du ikke gå glipp av.

Alt er klart for en kveld hvor vi får kjenne på hele følelsesregisteret. Det blir ballader, rock and roll, smil og latter, men også rørende øyeblikk. Wenche er en av våre aller største formidlere, og få klarer å spille på alle strengene med samme naturlige eleganse og treffsikkerhet.

Sanger som «La meg være ung», «Vi lever», «Katta vår», «Vinter og sne», «66», «Det er slike ting som hender», «Gi meg en cowboy til mann», «Å-å-å sheriff», «Ei snerten snelle», «En natt forbi», og mange flere, er for lengst allemannseie for flere generasjoner her hjemme, og Wenches sanger har fulgt oss som et lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Wenche har vært en folkekjær artist helt siden hun var tidlig i tenårene. Som 13-åring vant hun en talentkonkurranse, og som premie fikk hun platekontrakt. Den første singelen «Åh, det er søndag» ble selvsagt kjempepopulær, og resten er historie. Over 60 år senere kan hun se tilbake på en fantastisk karriere, både som artist og skuespiller på film og scene.
Hun har gjort suksess i flere land, Sverige, Danmark, Østerrike, Sveits og ikke minst i Tyskland. Der har hun toppet listene, hatt flere store TV-show og i tillegg representert landet i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Da Wenche rundet 70 fylte hun Oslo Spektrum, og leverte et fantastisk show som høstet stående applaus.

10. september
SceneHovedscenen
Prisfra 540,- til 650,-
VarighetCa. 90 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.