Reidun Sæther

Rundt et flygel

Rundt et flygel med Reidun Sæther
- en reise gjennom musikalenes fortryllende verden.

Reidun Sæther går tilbake til sine røtter og byr på en aften i musikalens fortryllende verden. Her får du oppleve smakebiter fra de flotteste musikalsangene gjennom tidene, sunget av en av Norges største stemmer.

Sammen med sin faste pianist og ektemann Dan Lindén framfører hun sine musikalfavoritter, selvsagt valgt med omhu for å passe Reiduns stemmeomfang og Dans virtuose pianospill. Dette er et gylden mulighet til å høre den flotteste musikken musikalsjangeren har å by på; fra komponisten Andrew Lloyd Webber til The Sound Of Music, Cabaret og Les Misérables.

Reidun forteller om roller hun har hatt gjennom karrieren og snakker litt om hva som gjør musikalen til den fineste sjangeren. Det allsidige ekteparet er så samspilte at det er bare å sette seg tilbake og nyte.

Romerikes Blad skriver om konserten:
Terningkast 6!
“Fy søren, for en stemme du har Reidun Sæther!”
“I kveld bøyer jeg meg i stjernestøvet, for en diva Romerike har fått!”

Om Reidun:

Reidun Sæther omtales ofte som en av Norges største stemmer. Etter sin suksess i Stjernekamp har hun bergtatt tusentalls publikummere i hele landet med sin innlevelse og stemmeprakt. Før hun ble kjent i TV-ruta var hun allerede en godt etablert musikalstjerne fra forestillinger som Les Miserables, Cats, Jesus Christ Superstar, Chess, Kristina från Duvemåla, We Will Rock You og Monty Pythons humormusikal Spamalot. Om sistnevnte skrev Mona Levin i Aftenposten “Reidun Sæther har alvoret, formatet, den komiske timingen og en gudegitt stemme. Hun er en magnet for øyet og øret."

Reidun var også den første artisten i Norge til å motta Musikkteaterprisen i 2012. Etter sin suksess i Stjernekamp har hun gitt ut 2 plater til glitrende anmeldelser, og hun har medvirket i en rekke sceneshow og musikaler ved Oslos scener til stor jubel. Ved juletider hun å se på turné sammen med Elisabeth Andreassen og Øivind Blunck. Hun er flittig brukt i TV-programmer som Beat for beat, Allsang på Grensen og Melodi Grand Prix. Reidun har utdannelse fra bl.a. Teaterhøyskolen i Gøteborg og Complete Vocal Institute i København.

Om Dan Lindén:
Dan Lindén har klassisk solistutdannelse fra Musikkhøyskolen i Gøteborg, og jobber som akkompagnatør og kapellmester i både Norge og Sverige. I 2019 var han musikalsk leder for Little Shop of Horrors ved Stadsteatern i Gøteborg, og får det var han å se som kapellmester i storsatsningen "Hair" ved Gøteborgsoperan. Til tross for sin klassiske bakgrunn er han en av Sveriges mest sjangerbrede musikere og har spilt sammen med kjente artister som blant annet Sven-Bertil Taube, Bjørn Skifs, Wenche Myhre, Anita Skorgan, Bettan og Silje Nergaard for å nevne noen. Han er også en virtuos på Boogie Woogie-piano og jazz, der hans største inspirasjonskilder er Oscar Petersson og Errol Garner.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.