CC Cowboys & KORK

Live på Gamle Kirkeplass

Drammen Scener presenterer stolt en historisk konsert i Drammen: CC Cowboys og Kringkastningsorkesteret (KORK) sammen på fantastiske Gamle Kirkeplass.

CC Cowboys og KORK gjennomførte i fjor flere flotte utekonserter ved Holmenkollen nasjonalanlegg. Det var så vellykket at de bestemte seg for å ta samarbeidet videre med et par ekstrakonserter rundt om i landet. Én av disse konsertene vil skje i Drammens Teater sin forgård, nemlig på Gamle Kirkeplass. 

Opplev klassiske CC Cowboys-hits fra bandets 30-års historie, akkompagnert av dyktige musikere i KORK! Vi gleder oss til å presentere dette unike samarbeidet for publikum.

Support: Karen Jo Fields
Amerikansk/norsk låtskriver med base i Oslo, Norge. Utgav sitt første album «Embrace Me» i 2000,etterfulgt av «Chase The Blue» og «In Your Pages» i 03 og 05, og EP’en «4 Songs » i 2011. I 1999 vant Christer Falck konkurransen « Robinson » og finansierte debuten med gevinsten sin, noe som til slutt gjorde «Embrace Me», hennes mest kjente singel, til en hit.

Gjennom Falck deltok hun på forskjellige prosjekter men er mest kjent for sin duett med Pål Angelskår i «Dancing In The Backyard» som hun skrev sammen med artisten for bandet hans Minor Majority i 2002. Hun bidrar også på låtene «Smile At Everyone», «What I Deserve» og på Minor Majorites siste album, i låta «Julia Jacklins Voice». Fields er tobarnsmor, jobber med barneomsorg, studerer for å bli lærer ved siden av å gi ut sitt fjerde album «This Is No Time» i november 2021. Hennes siste album er produsert av Tobias Flottorp Heltzer i Lazersverd Studio, og utgis av Voices of Wonder.

ETTERFEST I TEATRET
Etter endt konsert inviterer vi til etterfest med musikk i Teatrets foajé. Etterfesten er for alle konsertdeltakere over 18 år og holder det gående til 23:30. NB! Begrenset plass - kun plass til de 250 første. 

Inngangene åpner 18:00. Karen Jo Fields: 19:00. Konsertstart, CC Cowboys og KORK kl. 20:00. Unummererte ståplasser, enkelte unummererte benkeplasser. 18-årsgrense + vergeordning. Les mer om vergeordning og last ned vergeskjema for de mellom 13-18 år her

Velkommen til en uforglemmelig konsert på Gamle Kirkeplass!

Våre samarbeidspartnere: NBBO, Sparebanken Øst og AASS. 
Medlemmer av NBBO har mottatt et spesialtilbud via nyhetsbrev. 

Ønsker du å ta med bedriften din på sommerens store konsertopplevelse? Se denne siden for pakkemuligheter eller gruppebestillinger av billetter. 

Praktisk info
Parken foran Drammens Teater.

Unummererte ståplasser.