Christel Alsos

I den kalde vinter 2022

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ni årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv. 

“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.  

I 2013 slapp Christel Alsos utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter» i 2013.  En varm, inderlig og vakker juleplate.  

Albumet fikk ett nytt tilskudd i 2017 med den egenskrevne låten, ‘Desember’. Hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.


Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.