Pernille Sørensen

Pernille Sørensen kommer til Drammen og denne gangen skal forestillingen filmes for TV!

Det har gått ni år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.  Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Høy klasse, briljerer om kultur!
- MORGENKLUBBEN MED LOVEN & CO (RADIO NORGE)

Smart, morsom og finurlig forestilling!
- VG

Bare gled dere!
- DAGSAVISEN

Dette kan fort bli høstens morsomste forestilling – den 9. september braker det løs i Drammens Teater, enten du er interessert i kultur eller ei!

Begge forestillingstidspunktene vil bli spilt inn. Forestillingen har også en spesialpris - kun billetter i Parkett og 1. Losjerad vil bli solgt i starten. 

9. september
SceneHovedscenen
Prisfra 160,- til 280,-
VarighetCa. 75 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.