Ingebjørg Bratland

Høsten 2022 tar Ingebjørg Bratland med seg sin første og svært suksessfulle konsertforestilling på turné!

«Et utsøkt musikals nivå» 
Dagsavisen (terningkast 5)

«En opplevelse av de sjeldne»
TA (terningskast 5)

Ei ganske sann historie er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

«Førestillingen skildrar tankar og erfaringar eg har hatt så langt i karrieren og livet mitt. Om konge og fedreland, kappleik og naboland. Alle desse ganske sanne historiene bind eg saman med songar eg har hatt med meg til no. Både eigne og andre sine låter.» -IB

Ingebjørg Bratland er kjent i både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men med tiden har hun beveget seg ut av dette og mot popverdenen–selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Med et stort antall låter som «Jul i Svingen», «Fordi eg elskar deg» og «Di Ingebjørg», og en solid bukett duett-partnere som Espen Lind, Odd Nordstoga og nylig OnklP har hun nærmere 100 millioner strømminger på digitale plattformer. I tillegg har hun solgt til gull-og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine, og har med dette virkelig boret seg inn i den norske folkesjelen. 

Nå gleder hun seg til å ta med Chat Noir-suksessen ut på veien: 
«Noko av det artigaste eg har gjort var å spele «Ei ganske sann historie» på Chat Noir. Synge dei songane eg har syngi så mange gonger før, men i ein ny kontekst. Ispedd ganske sanne historiar og med eit heilt fantastisk band! Me hadde det altså SÅ moro på scenen. Derfor er det med sommarfuglar i magen og eit hoppande hjarta at eg kan annonsere at me skal ta med forestillinga og reise på TURNÈ! Eg håpar du vil koma og sjå oss :)»

Velkommen til en konsertforestilling med en intens blanding av musikk, (ganske) personlige og (ganske) humoristiske fortellinger!

1. oktober
SceneHovedscenen
Prisfra 400,- til 510,-
VarighetCa. 75 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.