Frode Alnæs

Lang desember natt

Velkommen til en lun og stemningsfull førjulskveld fylt med vakker musikk, høytid, glimt i øyet og god julestemning. 

I desember er Frode Alnæs tilbake med sin populære juleturné «Lang desember natt», og i år har han invitert med seg visesanger Aasmund Nordstoga som musikalsk gjest og makker.  

Når gitaristen og artisten fra Nordmørskysten møter folkemusikeren og gårdbrukeren fra Vinje i Telemark skapes musikalsk julemagi. Det er to sjarmerende og folkekjære artister med god kjemi og stor respekt for hverandre som nå legger ut på turné sammen. 

Konsertene byr på mange musikalske høydepunkter både fra Frode og Aasmunds egne juleplater, i tillegg til gamle og nye sangskatter som hører julen til. 

Frode Alnæs og Aasmund Nordstoga er begge kjent for sin unike formidlingsevne, både musikalsk og verbalt. Og selvfølgelig vil de også by på både muntre og gode historier, der gamle juletradisjoner møter vår tid. 

Her er det bare å senke skuldrene og la seg fylle av den gode julestemningen.

Gjest: Aasmund Nordstoga

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.