Juleshow 2022

Øivind Blunck, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland sørger julestemning og mye moro når de tar med seg Juleshow 2022 til Drammens Teater.

Som om ikke storslagne musikalske godbiter magisk nok i seg selv, blir det også trylling og illusjonsshow i verdensklasse. Men ikke engang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til Juleshow 2022 hvis du er for sent ute.

Så løp og kjøp – og god jul alle sammen!

Øivind Blunck
Mannen med den store stemmen og det eventyrlige komiske talentet er for lengst allemannseie. Snart 50 år etter at han marsjerte inn i de norske hjem som den ene halvdelen av barne-TV-duoen «Klabb og Babb» er han en av landets aller største entertainere. Både på film og scene har han medvirket i flere av de store norske klassikerne, og Blunck har en egen evne til å treffe publikum rett i hjertet enten han er politibetjent i «Olsenbanden», krovert i «Les Misérables» eller assyrolog (!) i «Den spanske flue». Dessuten er figurene «Reidar» og «Fridtjof» begge skrevet inn med gullskrift i historien om norsk populærkultur. Det er skrevet om Blunck at han slett ikke er født på scenen – det er tvert imot scenen som ble oppfunnet så flest mulig fikk se ham. Det ligger noe der.

Reidun Sæther
«Stemmen fra heaven» var allerede en etablert artist da hun for alvor slo gjennom hos det store publikummet med sin fantastiske innsats i NRK-suksessen «Stjernekamp» i 2014. Hun har vært med i Grand Prix, opptrådt på store TV-show og hatt sentrale roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Os», «Jungelboken» og «Les Misérables». Dessuten har hun vært med på flere bejublede turnéer med Øivind Blunck. Reidun Sæther er en artist av internasjonalt format, og har et bredt register å spille på. Det er en opplevelse å være vitne til at en enslig stemme kan romme så mye.

Tor Endresen
Da Tor Endresen slo gjennom på landsbasis som syngende bartender i NRK-programmet «Lollipop» på begynnelsen av 90-tallet, var han allerede en etablert artist. Med en stemme så myk at selv en knallhard skarre-r smelter i øret har han blitt en av våre mest folkekjære artister. Han har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og er Disneys foretrukne vokalist når de store tegnefilmene skal dubbes til norsk – og tolkningene har gitt ham flere priser. Men Endresen har ikke bare en fantastiske stemme, han har også et stort skuespillertalent og er i tillegg vanvittig morsom, noe han har vist i flere sceneoppsetninger.

Erling Solland
The Magic Man har tryllet siden han var seks år gammel, og er nå tryllekunstner og illusjonist i internasjonal toppklasse. Han har vært profesjonell artist siden 1983 og har vunnet en rekke gjeve priser, både her hjemme og i det store utland. Magikeren med det brede registeret har stått på alle landets største scener, foran et like begeistret og måpende publikum hver gang. Det er bare en ting å si om Erling Sollands show: MAGISK!

Trond Nagell-Dahl
"Beat for Beat»-legenden med de karakteristiske lokkene har vært en del av helgekosen til det norske folk i over 20 år, men rekker faktisk også å traktere så vel de hvite som de sorte tangentene for andre artister mellom opptakene – som for eksempel Øivind Blunck. I tillegg har flere av landets største band hatt gleden av å ha «Tangent 007» ved klaveret. Ikke minst folkekjære Hellbillies, som hadde Nagell som fast pianist i nesten seks år. Smilet er aldri langt unna når maestro Nagell-Dahl er i sving – til publikums store glede.

18. november
SceneHovedscenen
Prisfra 570,- til 680,-
VarighetCa. 90 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.