A Tribute To Elton John

Your Song

Gjør deg klar for et av landets beste hyllestshow!

Nyt låter som Saturday Night’s Alright For Fighting, The Bitch Is Back, Sacrifice og Can You Feel The Love Tonight med noen av Norges mest drevne musikere på scenen. I dette showet får du det beste fra Elton John-universet!

Med en over 50 år lang karriere bak seg, med 300 millioner solgte plater og over femti topp 40 hits på begge sider av Atlanteren, er Elton John en av verdens største artister. Låtene til Elton John har vært rundt oss så lenge at de nesten har blitt våre egne. Det er da med dobbel bunn at denne forestillingen heter det samme som Eltons første store hit, «Your Song». Dette er blitt dine hits, sentrert rundt dine beste minner, enten de stammer fra 70-, 80,- 90-tallet eller enda senere.

Med et seksmannsband i ryggen, gjør Kjetil Grodås Elton John bedre enn noen andre! Helt fra han rakk opp til tangentene på pianoet har det gått i Elton John, og han har snart 20 år bak seg som Norges svar på den britiske legenden. Endelig kommer han til en scene nær deg, så nå er det bare å gjøre seg klar for en musikalsk festaften du sjelden har sett og hørt maken til!

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.