Kristian Torgalsen

Foajékonsert

Plutselig var Kristian Torgalsen der. Med et knippe låter under armen som Martin Horntveth fikk høre. Plutselig var de i studio med flere av landets beste musikere og lagde det som er blitt et av høstens store debutalbum.? 

I mai slapp Kristian sin første singel, nydelige «No One Told You». Låta gikk rett inn på P1s spillelister, og Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt den.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. «No One Told You» har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette!, skrev Eidsvåg på Facebook-siden sin. 23.august i år varmet Kristian opp for nettopp Bjørn Eidsvåg på Blå.  

Denne høsten kommer han til Drammens Teater!


Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Toaletter ligger rett ved scenen.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.