Nyttårskonserten 2019

Tradisjonen tro åpner Drammen Konsertorkester det nye året med en storslagen Nyttårskonsert!

Årets solist er Frikk Heide-Steen, artist og musiker fra Bærum. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie (sønn av Harald Heide-Steen), og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Som barn medvirket han i en rekke oppsetninger ved Den Norske Opera, og opptrådte i flere TV-programmer. Han har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Tross sin unge alder har han bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musikalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. For tiden reiser han blant annet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling “Young at Heart”. Ved siden av sin egen artistkarriere er han også ansatt som andredirigent for Sølvguttene.

Drammen Konsertorkester ble stiftet i 1990, men har sine røtter helt tilbake til 1875. Orkesteret har ambisjoner om å holde et høyt nivå gjennom hele året, og vi avholder flere konserter hvert år hvor alle grupper får brynt seg, med de tradisjonsrike Nyttårskonsertene i Drammens Teater og NM som høydepunkter. Orkesteret har ca. 40 medlemmer i alderen 15 til over 70 år, og vi jobber hele tiden mot vår visjon: "Drammen Konsertorkester - På topp musikalsk og sosialt!".

Vi gleder oss til denne flotte musikalske åpningen av det nye året!

Praktisk info
Gamle og tradisjonstunge Hovedscenen.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.