Annie

Drammen Barne- og Ungdomsteater

Den rørende historien om barnehjemsjenta Annie kommer til Drammens Teater i februar. Annie har alt en familieforestilling trenger: Kjente sanger, stort ensemble, intriger og farer, tristhet, glede og humor. Vi lover at musikken vil treffe deg rett i hjerterota! 

Historien om Annie som prøver å flykte fra barnehjemmet, strengt bestyrt av Miss Hannigan, er kjent for flere generasjoner. Annie smelter hjertet til milliardæren Oliver Warbucks, og sjarmerer til og med president Roosevelt. Warbucks vil hjelpe Annie med å finne foreldrene sine. Hun bærer et halvt hjerte i et kjede rundt halsen, og foreldrene skal ha den andre delen. Plutselig dukker et par opp med den andre halvdelen av hjertet – men kan hun stole på at det er de ekte foreldrene hennes.

Vi i Drammen Barne– og Ungdomsteater gleder oss til å spille Annie for dere, og håper dere vil komme og dele de sterke, rørende og humoristiske øyeblikkene med oss. Vi lover trøkk, vakker sang og masse spilleglede! 

Det er to grupper fra DBU som spiller. En gruppe som heter Hooverville og en som heter Easy Street. Nedenfor kan du se når hver gruppe spiller.

Hooverville
24.02 kl. 18 (premiere)
26.02 kl. 13
26.02 kl. 16
04.03 kl. 13
04.03 kl. 16 

Easy Street
25.02 kl. 13 (premiere)
25.02 kl. 16
03.03 kl. 18
05.03 kl. 13
05.03 kl. 16

Forestilling passer for alle. Anbefalt for barn fra 5 år. 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.