De tre små griser

Hjertelig velkommen til et musikalsk eventyr om Grynt, Nuss og Nøff som skal ut i verden for å klare seg selv. Grynt er gymdronning, Nuss er miljøverner og Nøff er bokorm. De krangler og sloss som søsken flest og en dag er det ikke mer mat i trauet, så mamma må sende dem ut av barndommens grisebinge for å finne seg sjæl. Mamma vinker farvel og lover dem en superduper grisetrygg verden.

Søsknene krangler om det meste og bygger hvert sitt hus av tre, strå og stein før ulven kommer luskende gjennom skogen. Han smisker og sjarmerer de tre nybyggerne og påstår at han alltid har blitt misforstått. Og dessuten, hvem er vel redd for en stor, stygg ulv?

Mamma blir gissel i en dramatisk kamp med pust og pes, hvor bare de smarteste kommer ut med skinka i behold. Vi kan love en svinaktig blanding av køntriompa, høyspenning og store følelser.

Musikalduoen Drewe & Stiles tilhører det absolutte stjerneskiktet og står bak den nye musikalversjonen av My Fair Lady og megasuksessen HONK. Etter suksesspremiere av De tre små griser i London har musikalen blitt satt opp i en rekke land, før den nå går inn for landing i Drammens Teater.

«Det fins dyrefabler om ku og hest. Men det er’kke de du husker best. Det er den om en to tre små griser som slåss. Det er oss!»

Passer for barn fra 3 år.

Med: Suzanne Paalgard, Sarah Christine Sandberg, Knut Wiulsrød, Per Emil Grimstad, Marianne Edvardsen.
Regi: Harry Guttormsen.
Dukkemaker: Kari Noreger
Musikkarrangement: Tove Kragset
Scenografi, kostymedesign og dukkedesign: Tormod Lindgren
Lysdesign: Tuva Grøterud.
Lyd: Tore Gustavsen.
Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg.

Forestillingen er produsert av Oslo Nye Teater. 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Alle forestillinger

februar
08.02 - kl. 14:00 Kjøp billett
08.02 - kl. 17:00 Kjøp billett
09.02 - kl. 13:00 Kjøp billett
09.02 - kl. 15:00 Kjøp billett
10.02 - kl. 13:00 Kjøp billett
10.02 - kl. 15:00 Kjøp billett