Abid Raja

Foredrag: Min skyld - en historie om frigjøring

Raja er en samfunnsengasjert politiker og jurist, og tidligere kultur- og likestillingsminister. Med glimt i øyet og en rørende fortelling om sitt liv, fanger han publikum og gir rom for ettertanke. På selveste Valentinsdagen besøker Abid Raja Drammen!

Et åpenhjertig foredrag om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

Fortellingen om hvordan han måtte skjule smertene og handikappet han ble født med, skjule seg for volden og mobbingen - og for kjærligheten til den han elsker.

Få et innblikk i Abid Rajas fortid, og hans reise til å bli en velkjent politiker som gjerne er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende.

Hvordan frigjøre seg fra de vonde følelsene? Og hva har gitt Abid Raja styrken til å komme så langt i livet, som han har?

Foredraget gir håp om at vi kan vinne over det vonde, og inspirer til positiv fremgang. Foredraget er basert på boken “Min skyld - en historie om frigjøring” (2021)

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.