Det Betales og Drammen Symfoniorkester

spiller The Beatles

Det Betales og Drammen Symfoniorkester spilte sammen under åpningen av Elvefestivalen 2018 til strålende mottakelse. Med sekser på terningen og et godt samarbeid ser de frem mot å gjenta suksessen i Drammens Teater. Dirigent for kvelden er Carl Nilsen. 

Det Betales
Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 45 år. Bandet har oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin tolkning av musikken til bandet fra Liverpool. The Beatles manager Alan Williams utropte bandet til «The Best Beatles tribute band in the world» Det Betales har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern club i Liverpool. Nå vil bandet gjenta suksessen fra 2018, hvor de spilte sammen med Drammen symfoniorkester under åpningen av Elvefestivalen. Den gang ble de belønnet av DT med terningkast 6 !

Mye av musikken til The Beatles er arrangert symfonisk, og man vil få høre perler som Yesterday, The long and winding road, Penny Lane, Sgt. Peppers lonely hearts club band og mange andre udødelige klassikere.

Drammen Symfoniorkester
Drammens Byorkester ble stiftet i 1919, og skiftet navn til Drammen Symfoniorkester i 2012. Helt fra starten i 1919 har orkesteret møtt alle musikalske utfordringer med pågangsmot og innsatsvilje. Dyktige amatørmusikere fra Drammensområdet har vært aktive i over100 år, og orkesteret har vært ”springbrett” for mange profesjonelle musikerkarrièrer. Et imponerende antall opera-, operette- og ballettforestillinger, kirkekonserter, symfoni- og solistkonserter, populærkonserter og familiekonserter står på orkesterets merittliste. Orkesteret fikk Drammens Sparebanks ærespris i 1986 og Drammen kommunes kulturpris i 1999 og 2019.

Foto: Tovita Razzi

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.