Det Betales

Bli med på en unik konsertopplevelsemed musikere som gir alt for en av verdens beste grupper.

Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og 45 år med hyllest til The Beatles har gjort bandet legendariske. De har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manager Alan Williams til «The best Beatlestribute band in the world» Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band. John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt». Det har Det Betales gjort noe med, og låten «Bad Boy» er nå utgitt på plate og video. Planen er å lage et helt album med denne fantastiske musikkskatten.

Konserten byr også på en kavalkade med de største slagerne‚ «Yesterday», «PennyLane», «Help», «Hey Jude» og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor.

10. november
SceneHovedscenen
Prisfra 470,- til 580,-
VarighetCa. 105 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.