Det Betales

Konserten er flyttet fra 10. november til 10. februar 2024. Dine billetter er gyldig til ny dato. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post og/eller gå til din kvitteringsside for å refundere. Frist for å be om refusjon av dine billetter er 16. juli. 

----

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 45 år! Bandet er uten tvil Norges største tributesuksess. 

Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Kaiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble verdens beste rock & roll band. John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt». Det har Det Betales gjort noe med, og låten «Bad Boy» er nå utgitt på plate og video. Du finner den på Spotify og på Youtube.

Konserten byr også på en kavalkade med de største slagerne til The Beatles. Låter som “Yesterday”, “Penny Lane”, “While my guitar gently weeps”, “Hey Jude” og mange andre udødelige klassikere. Bli med på en unik konsertopplevelse med musikere som har humor, musikalitet og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

We hope you will enjoy the show!

10. februar
SceneHovedscenen
Prisfra 470,- til 580,-
VarighetCa. 105 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.