Soul Buddies

SOUL BUDDIES har holdt det gående siden 2005 og har etter hvert opparbeidet et trofast publikum med sin spilleglede og sitt varierte repertoar. Bandet var tilbake i fjor etter nesten 2 års covid-pause og gledet Drammenspublikum med bl.a. to fulle hus i 4. losjerad og en fullt på Elvebyen Bluesklubb sammen med Dr. Bekken. 

 Repertoaret er hovedsakelig hentet fra 60-tallet soulklassikere, med låter av bl.a. Otis Redding, Wilson Pickett og Marvin Gaye. Alt ispedd litt rhytm & blues a la Blues Brothers, til Amy Winehouse og Van Morrison, og ikke minst bandets egne arrangementer av låter i grenseland mellom rock, pop og jazz. 

Bandets nye mannlige vokalist Per Høyer Steffensen kom med for fullt i fjor. Etter mange år i Sverige som vokalist i soulband, har han de siste årene gjort seg bemerket som en del av Nordnorsk Svisketrio, og noen vil også dra kjensel på ansiktet fra noen reklamefilmer og TV-serier. 

Soul Buddies består forøvrig av: 
 Elisabeth Aakre-Larsen, vokal 
Dagfinn Berge, sax
Tore Bermingrud, trompet/flygelhorn 
Kjetil Johansen, trombone/tuba 
Asle Sjørbotten, piano 
Tore Nilsson, gitar 
Hans Christian Holm, bass
Trond Pedersen, trommer

10. mars
SceneFjerde Losjerad
Pris330,-
VarighetCa. 90 min
Praktisk infoLigger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.