Christmas with Nordic Tenors

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

For attende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Jan-Tore Saltnes, Nils Georg Nilsen og Espen Solsbak.

Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

22. desember
SceneHovedscenen
Prisfra 470,- til 580,-
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.