Barnas jul med Erik & Kalle

Erik & Kalle er tilbake for å spre juleglede og skape julestemning med et splitter nytt juleshow. Her blir det tryllerier, julesanger og morsomheter for hele familien. 

Det ryktes også at den ekte julenissen er på vei, i tillegg til en snakkende snømann, og naturligvis sjefen selv, kaninen Kalle. 
Så kom og opplev et skikkelig juleshow hvor alt kan skje, hvor du garantert kommer i skikkelig julestemning. Samtidig som du vil få deg en god latter, og bli lurt trill rundt.

Erik Mogeno har siden finaleplassen i Norske Talenter i 2010 reist landet rundt med sine show. Han har gjennomført over 2500 forestillinger, og er svært populært på Tik Tok, med over 25 millioner visninger på sine humorvideoer. 

Hver jul siden 2016 har han satt opp sitt eget juleshow, og folk kommer tilbake år etter år for å le julen inn med Erik og hans sprø karakterer og tryllerier. Showet er eneste av sitt slag i Norge, og en ting som alltid Erik legger vekt på når han hvert år lager disse showene, er at hele familien skal bli underholdt. Uansett alder.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.