Munch og musikken

Velkommen til en opplevelse for både øyne og ører - en klaveraften med en uforglemmelig audiovisuell opplevelse fremført av pianist Åse Mathiesen. 

Grieg og Munch har blitt hørt og beundret over hele verden. Denne gang blir publikum invitert til en levende konsert akkompagnert med bildefremvisning med malerier av Munch og andre kunstnere fra århundreskiftet 1900. Programmet henter inspirasjon fra havet med musikk av Grieg, Hurum, Backer og Netzel. 

Sjokoladesmaking i pausen med Criollo Sjokoladebar, dette er inkludert i billettpris.

Åse Mathiesen har studert for professor Jiri Hlinka ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Som student debuterte hun ved Oslo konserthus. Hennes karriere som solo pianist har blant annet inkludert konserter på hovedscenen i Den Norske Opera og Ballett, Oslo Konserthus og flere konserthus. Mathiesen har et bredt repertoar og et sterk interesse for klassiske og romantiske komponister, og også for mindre kjent musikk som risikerer å bli glemt.

14. april
SceneFjerde Losjerad
Prisfra 150,- til 280,-
Praktisk infoLigger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.