All About That Bass tuba4 og Mike Forbes

All About That Bass tuba4 er Norges eneste profesjonelle kvinnelige tubakvartett og ble stiftet høsten 2016. Kvartetten består av Bente Illevold og Anne Mette Johannesen på euphonium og Ingunn Hammerseth og Maria Molund på tuba. Kvartetten har som mål å etablere seg som et fleksibelt og sjangeruavhengig ensemble. Kvartetten gjør egne konserter og tar spilleoppdrag, spiller på festivaler og arrangerer inspirasjonsseminar for tubaister og euphonister. Et mål er å være gode ambassadører for de dypeste messinginstrumentene ved å spille musikk som utfordrer, engasjerer og inspirerer både musikerne og publikum.

Med oss på denne turneen på Østlandet og på Nordlysfestivalen i Tromsø i januar 2019 har vi Mike Forbes, amerikansk stjernetubaist og komponis. Mike Forbes har fått glitrende kritikker på sitt tubaspill. Han er principal tubaist i Lacrosse Symphony Orchestra, han spiller i Sotto Voce tubaquartet, og han er en flittig brukt lærer på tubakonferanser over hele verden. Mike Forbeshar mottatt mange priser for sine komposisjoner. Han skriver jevnlig bestillingsverk for ulike ensembler, bl.a US Army Band.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.