June Kommune

Lørdag 30.09.23 kan du oppleve det forfriskende festlige ja-mennesket June Kommune på Studioscenen. Hun er blitt et fenomen som kommune-Norges ansikt utad. Nå har hun endelig sjansen til å få alle innbyggerne i Drammen kommune direkte i tale. Og June Kommune har mye på hjertet. Her er det bare å glede seg.

Med seg på scenen har hun også med seg Jan Rune Holdhus. Han er komiker, sanger og skuespiller, og June Kommune synes det er storartet å få benytte sin storslagne scenedebut til også å få fremmet andre kommunale artister.

Etter utsolgte hus og stor jubel i Stavanger høsten 2021 og våren 2022, er June Kommune ute turne. Etter premieren på Latter skrev Dagfinn Nordbø i sin anmeldelse i «Vårt Oslo»:

«Og publikum - de kan bare glede seg… Jeg pleier å være meget forsiktig med å gi lattergaranti, men det gjør jeg her. Makan!»

«Intelligent gjort er det, og den stødige regien er signert Pål Mangor Kvammen. Holdhus har lært seg alle de produktive triksene: Monologer i og utenfor drag, plutselige sangnumre, parodier, brudd i teksten, ironi, actouts, slapstick, selvironi - alt er blandet i en deilig, frekk gumbogryte med ekvilibristisk balanse mellom surt og søtt.»

«Stående applaus og trampeklapp skal man aldri kimse av. Se ikke bort fra at Holdhus blir en markant del av humorens desiderte toppsjikt om ikke så altfor mange uker. Gysla kjekt!»

Dette må du bare få med deg!

30. september
SceneStudioscenen
Pris485,-
Praktisk infoVelkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.