Mia Törnblom

Hvis du oppnår din største drøm - slutter du da å drømme?

Et foredrag om hvorfor selvfølelse og selvelederskap er ferskvare, og hvordan du kan trene den.

Mia Törnblom er foredragsholderen som med sprudlende humor og igjenkjennelse gir deg konkrete metoder for å trene opp din egen selvfølelse. Hun har en livlig og positiv energi, som er umulig å ikke bli smittet av. Kombinasjonen av et svært underholdende og humoristisk foredrag, så går man derfra med tanker, metoder og konkrete tiltak som du sitter igjen med i lang tid fremover.

Mia har en gedigen erfaring med å utvikle metoder for å hjelpe både ledere og privatpersoner bygge god selvfølelse for å få et bedre liv, både privat og i jobbsammenheng. Hun har hjulpet tusenvis personer gjennom coaching, inspirerende foredrag til lengre utdannelser og kurser. Hun jobber på individnivå, til store grupper, foretak og det svenske kvinnelige fotball-landslaget.

Som en av Sveriges mest erfarne og prisbelønte foredragsholdere og lederutviklere, kommer Mia til Norge, og til vakre Drammens Teater for å dele med seg av noen av sine erfaringer. Foredragene til Mia, uansett om det handler om å bygge selvfølelse, selvledelse, mental trening, mot eller tydelig kommunikasjon, så gjør hun det med en upretensiøs tilnærming med mye humor, kroppsspråk og selvironi.

Velkommen til en unik aften i Teatret!

Dørene inn til salen åpner ca. 20 minutter før foredragsstart. Barene åpner 17:00.  

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.